.

.

GJBGZ 3.1 5 Gyors USB Autós Töltő LED Kijelző Univerzális Mobil, Telefon Autó-Töltő (Színe : Fehér)

GJBGZ 3.1 5 Gyors USB Autós Töltő LED Kijelző Univerzális Mobil, Telefon Autó-Töltő (Színe : Fehér)

Minősítés:

HUF 2157.30
Összeg
A boltban.

Az autós töltő tölthető 5 eszköz egyszerre.Elfogadott hüvelykujj méretű test, amely összhangban van az autó.Ez a hordozható, aztán vigyen magával.Univerzális, kettős USB autós töltő, kompatibilis bármilyen Android, illetve i OS mobil eszközök.Az autós töltő adapter díjak a mobil készülék a maximális töltési sebesség támogatja a készülék.Az autós töltő tölthető 5 eszköz egyszerre.Elfogadott hüvelykujj méretű test, amely összhangban van az autó.Ez a hordozható, aztán vigyen magával.Univerzális, kettős USB autós töltő, kompatibilis bármilyen Android, illetve i OS mobil eszközök.Az autós töltő adapter díjak a mobil készülék a maximális töltési sebesség támogatja a készülék.Tulajdonságok : Max.Kimeneti Teljesítmény : 1 8 WOutput Felület : USBType : Autó Charger Package a Következők : 1 *Autó usb If bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ad kielégítő választ.Megjegyzés : *Mivel a különbség a különböző monitorok, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet.*Hasonlítsa össze a részleteket méretben a tiéd, kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm az egyetértést.

A termék paraméterei

Max. Output Power:
1 8W
Output Interface:
USB
Type:
Car Charger
Package Include:
1 *Car usb :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings. :

A vevőknek is tetszik