.

.

Papapatch Aranyos Egyszarvú Szivárvány Színes Fejét Ló Cartoon DIY Varrás a Vas a Hímzett Rátétes Javítás (Vas-Unikornis-Szivárvány-R)

Papapatch Aranyos Egyszarvú Szivárvány Színes Fejét Ló Cartoon DIY Varrás a Vas a Hímzett Rátétes Javítás (Vas-Unikornis-Szivárvány-R)

Minősítés:

HUF 943.65
Összeg
A boltban.

Intézkedések : 3" x 4" (H x sz).Varrni/Vas a Hímzett Felvarró.Kiváló Minőségű, részletgazdag Hímzés, Javítás.Nagy a Ruha , Kalap, Táska.Hiteles Papapatch Márka.Specifikáció : - Intézkedések : 3" x 4" (H x W) Jellemzők ezek a top minőség - A foltok vannak bevonva egy speciális ragasztó, ami elolvad a hő miatt, ezáltal csatlakoztatása is a textíliából. - Helyezze a tapaszt a kívánt pozícióba, majd a vasalás a vas.Ha szükséges, varrni a patch.Megjegyzés : Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van némi különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel.

A termék paraméterei

- Measures :
3 x 4 (H x W)
Features & Benefits:
- Our Patches are 100% embroidered :
- Ironed-on Patches will not Peel or Come Off :
- 100% Brand New :
- Perfect gift for you and your friend :
- These are NOT made in China; they are top quality :
- The patches are coated with a special glue that melts due to heat and thereby connecting well with the textiles. :
- Place the patch on the desired position and ironing on with the iron. If necessary, sew the patch. :
Note:
Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :

A vevőknek is tetszik