.

.

ZHUAN Tiszta Színű, Pamut Vászon Abrosz,Vízálló, Lélegző Táblázat Fedezni Konyha Asztal dohányzóasztal Cafe Hotel-d 100x140cm(39x55inch)

ZHUAN Tiszta Színű, Pamut Vászon Abrosz,Vízálló, Lélegző Táblázat Fedezni Konyha Asztal dohányzóasztal Cafe Hotel-d 100x140cm(39x55inch)

Minősítés:

HUF 7963.65
Összeg
A boltban.

✿1.Anyagban, Az Anyag, Ez a Terítő,Szövet, Folt-ellenálló, Valamint kopásálló. ✿2.KÉNYELEM-Ez Könnyű, hordozható.Lehet Bárhol.a folt Meg Ránc ellenálló. ✿3.Egészségügyi, környezetvédelmi .. A pamut ronggyal van, hőálló, kopásálló, valamint nedvesség áteresztő képesség, Ez erős antisztatikus képesség, Nem könnyű pilling, Könnyű, légáteresztő, valamint kiváló hő. ✿4.Könnyen tisztán anyagból Készült, Kézzel mosható, Gépben mosható.Nem kiszáradhat, ajánlott, hogy a mosás kézzel, kitartás, szellőztetés. ✿5.Tipp : a terméket korlátozott vízálló hatása.Ha van víz a terítő, Kérjük használjon papírtörlőt, hogy száraz, amint lehetséges.Anyag : Szövet Minta : Egyszínű Stílus : Egyszerű, Modern Ez A Terítő, Az Ideális Partner, Az Étkező Asztal.Ez Lesz A Tökéletes Társ A Reggeli,Ebéd, Vacsora.Egy Gyönyörű Táblázat Az Elején Egy Jó lehetőség.Tipp : 1.Vízálló Csak A Kényelmes Ellátást, Valamint A Vízálló Hatás Korlátozott.Miután Csöpög A Víz, Egy Papírtörlő, Hogy Száraz, Amint Lehetséges. 2.a Terítő Lehet Védeni az Asztalra, Az Olaj, Valamint Anti-forró.A Terítő Önmagában Nem Olaj-Igazolás, Valamint Anti-forró.Ha Kell, Hogy Megakadályozzák az Olaj, Valamint Anti-forrázás, Kérjük, Használja Együtt Átlátszó Pvc Terítő, A Hatás Jobb, Gyönyörű.Mosás Óvintézkedések : 1.ez a Termék Korlátozott.Vízálló Hatása.Ha Van Víz A Terítő, Kérjük Használjon papírtörlőt, Hogy Száraz, Amint lehetséges. 2.Pamut Vászon Anyag Kézi Mosás Illetve a Gép Mosás.Nem Kiszáradhat, Javasoljuk, Kézi Mosás, Lógott Egy Szellőző. 3.a Sötét Anyag, Mossa A Víz Az Első Alkalom, hogy Lesz Egy Kicsit gyengült.Azt Javasolja, Hogy Adjunk Hozzá Egy Kis Sót Hideg Vízben 15 Percig Mosás Előtt, Mossuk, Sós Vízben. 4. Mivel A Hosszú Nemzetközi Szállítási Idő Lesz gyűrött.Csak Kell A Vízben Áztatott. (Ajánlott, Hogy Ne Áztassuk Sokáig, Hogy Ne Áztassa Meleg Vízben.) 5.Mivel A Fény, a Képernyő Különbség,Az Elem Színe Kissé eltérhetnek A Kép. 6.kérem, Engedje meg, 1-3cm Különbözik Miatt Kézi mérés.Köszönöm A Megértést. 7.tipp : A Kombináció Átlátszó Terítő, Illetve Szövet Terítő szebb!Csomag tartalma : 1x Terítő.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik